| Working | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 2:28 am | |
| Jay facu intocami cum ii spusese Teea. S-a asezat pe acel pat. -Haide, aseaza-te si tu. Este suficient loc pentr amandoi, i-a spus zambind, facandu-i semn sa se aseze langa el. Se trase langa perete pentru a-i face loc si lui Teea. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 4:11 am | |
| Ramase putin surprinsa de ce ii ceruse baiatul, dar se aseza pe pat langa el, stand in fund. Isi indrepta privirea spre el si zambi scurt. - Odihneste-te, ai nevoie de asta. Ii zise pe un ton bland. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 4:56 am | |
| Se uita la ea zambind si clipind intruna. Vroia ca Teea sa stea langa el, de fapt, vroia sa o simta langa el. -Ma odihnesc doar daca te intinzi si tu. Promit ca nu-ti fac nimic, in caz ca ti-e teama ed asta, a chicotit. Vreau doar sa te simt langa mine. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 4:59 am | |
| Nu ii era teama deloc, cum sa-i fi fost cand de fapt se simtea protejata in preajma lui? Rosi usor cand auzi adevaratul motiv, dar accepta. Se intinse pe o parte, cu fata spre baiat, insa isi muta privirea in alta parte, nu spre el, altfel ar fi rosit din ce in ce mai tare si nu dorea sa se observe. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:06 am | |
| Zambi fericit, apoi ii mangaie usor fata. Era fina si catifelata lipsita de impuritati. Da, Teea era frumoasa si ii placea. Simtea cum il lua somnul si abia isi mai putea tine ochii deschisi. Lua mana lui Teea si o strnase puternic la pipetul lui, apoi adormi. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:09 am | |
| Simtea caldura pe care o emana baiatul si asta o facea fericita, chiar foarte. Ii placea sa stea cu el, de fapt era un sentiment ciudat, pe care nu prea reusea sa-l inteleaga, oricum era sigura ca incepea sa tina la el. Il stranse usor si ea in brate, lipindu-si corpul de-al sau, incat ii simtea respiratia pe pielea ei. Isi inchise usor ochii si se ghemui la pieptul lui. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:31 am | |
| Cat timp dormise. nu a visat nimic. A fost prea obosit pentru a visa ceva, dar cand s-a trezit a fost uimit de-a dreptul. Teea statea ghemuita la pieptul lui, dormind. A zambit dragastos si a mangaiat-o din nou pe fata, dandu-i la o parte cateva suvite de par pentru a-i putea vede mai bine fata. Si-a lasat din nou capul pe perna si a continuat sai-i mangaie parul. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:33 am | |
| Teea adormise destul de repede in bratele sale si acum zambea usor prin somn, fiindca avea un vis placut, sau poate era din cauza ca il simtea pe baiat langa ea. Se misca numai putin, dar totusi nu deschise ochii, dormea adanc. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:38 am | |
| Continua sa o mangaie usor pe fata, apoi inchise din nou ochii. Isi duse o mana duoa mijlocul ei pentru a o putea lua in brate si o strnase la piept. Fara sa-si dea seama adormi. Oboseala era mult mai mare decat a crezut. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:41 am | |
| Teea incepu sa sopteasca ceva prin somn, insa nu se intelegea prea clar. Singurul cuvant pe care il pronunta mai corect fu cel al baiatului, Jay. Iar cand se simti imbratisata, isi puse din nou o mana peste trupul baiatului, strangandu-l usor. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:59 am | |
| Brusc, Jay se trezi si incepu sa tuseasca. S-a dat jos din pat si a mers la baie. Nu vroia sa o trezeasca pe Teea. A inchis usa in urma lui si a continuat sa tuseasca, apoi s-a privit in oglinda. Era palid, iar ochii ii erau rosii. Stia de ce era asa, dar de ce tocmai atunci? Si-a sprijinit coatele de chiuveta si a incercat sa operasca cumva tusea chinuitoare. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:06 am | |
| Teea incepu sa se miste prin pat si atunci simti lipsa baiatului. Se trezi imediat si privi buimaca in jurul ei. Se intreba unde era sau daca nu cumva o parasise, dar atunci auzi niste tuse. Se dadu jos si merse spre baie, locul de unde proveneau sunetele. La inceput, cand trebuia sa deschida usa, ezita putin caci nu stia daca e Jay acolo, dar pana la urma o facu. Vazandu-l in ce stare se afla se sperie rau si alerga spre el. - Jay, esti bine? Ce ti s-a intamplat? Intreba imediat, uimita de starea in care se afla. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:10 am | |
| Tusea se mai calma putin, dar abia respira. Usa se deschise, iar in spatele lui aparu Teea. Nu s-a uitat la ea pentru ca ii avzut chipul in oglinda. Era ingrijorata. -Sunt bine... Am avut o criza de astm, zise si isi drese vocea, dar inca respira greu. E ciudat. Nu am mai avut o criza de astm de vreo 4-5 ani... Nu ai de ce sa-ti faci griji. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:12 am | |
| - Cum nu? Daca nu ai mai avut de atata timp, sigur s-a intamplat ceva. Veni langa el, apucandu-l usor de mana. Incepea sa devina din ce in ce mai ingrijorata, plus ca nu suporta sa-l vada ca se simte rau. - Ar fi bine sa mergi la un control, sau sa iei niste pastile. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:19 am | |
| Se uita la ea. -Teea, sunt medic, ai uitat? Probabil a fost praf in aer. Oricum am in camera un tub special in caz ca mai am crize de astm. Nu a fost nimic grav. Imi pare rau ca te-am ingrijorat. Serios. Dupa ce i-a zis asta, a imbratisat-o. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:20 am | |
| Teea isi aseza mainile in jurul lui si il stranse destul de tare in brate. - Stiu dar nu vreau sa patesti ceva, nu-mi place sa te vad asa. Ii raspunse sincera, cuibarindu-se in bratele lui. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:27 pm | |
| -Nu voi pati nimic atata timp cat vei fi langa mine. Isi sprijini barbia de capul ei si privi in sus. Simtea cum inima icnepuse sa-i bata foarte tare si stia de ce. Se indragostise de ea. Dupa cateva clipede tacere,s- a departat usor de eas si i-a zis: -Teea, vreau sa-ti zic ceva... | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:30 pm | |
| Teea se simti tare emotionata cand ii spuse ca va fi bine daca ea va ramane alaturi de el, si era hotarata sa faca asa. Apoi curiozitatea o cuprinse cand auzi ca baiatul are sa-i spuna ceva. Isi ridica privirea spre chipul sau, zambind. - Ce anume? Intreba simplu, dorind sa ascunda faptul ca era foarte nerabdatoare sa auda raspunsul. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:38 pm | |
| S-a uitat destul de serios la ea pentru a tensiona si mai mult momentul, apoi se lasa putin in jos, apropiindu-si buzele de ale ei, dar inainte de a o saruta, ii spuse: -Asta vroiam sa-ti spun, apoi si-a lipit usor buzele de ale ei. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 5:41 pm | |
| Teea nu mai apuca sa spuna nimic, caci baiatul isi lipise buzele de ale ei. Ramase uimita si isi lasa mainile pe langa corp, fara a reactiona in vreun fel la inceput. Inima ei incepu sa bata foarte tare, ca si cand ar fi fost gata sa-i iasa din piept, iar fata ei deveni complet rosie. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:00 pm | |
| Simtind ca Teea nu a raspuns la sarut, Jay s-a oprit si s-a departat usor de ea, privind-o serios, dar ingrijorat -imi pare rau... Sper ca nu te-ai suparat sau ceva... | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Lun Iun 28, 2010 6:03 pm | |
| Teea incerca sa-si ascunda putin fata rosie, asa ca-si lasa privirea in jos. Auzind ca baiatul isi ceru scuze, vru sa-i arate ca n-o deranja gestul sau, asta fiindca si ea se indragostise de el. Pana la urma isi ridica privirea din pamant si se apropie de baiat, de data aceasta incepand sa-l sarute ea. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Mier Iun 30, 2010 7:12 pm | |
| Fata nu a zis nimic, doar si-a ascuns si mai bine fata. Jay a chicottit, apoi a strans-o ceva mai tare in brate. Dupa cateva clipe, Teea si-a ridicat capul, privindul, apoi l-a sarutat. Gestul ei il uimise, dar ii raspunse la saruta imediat. Ii mangaia usor parul lung si moale, zambind in sinea lui. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Working Mier Iun 30, 2010 7:14 pm | |
| Simtindu-se imbratisata, il stranse si ea usor in bratele ei. Prelungi sarutul, profitand din plin de aceasta ocazie. Indiferent ca avea nevoie de o gura de aer, Teea nu se opri. Isi puse o mana dupa gatul sau si isi lipi trupul de-al baiatului, in timp ce continua sarutul, transformandu-l intr-unul mult mai pasional. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Working Mier Iun 30, 2010 7:48 pm | |
| Sarutul a tinut mult mai mult decat s-ar fi asteptat Jay, dar la un moment dat a fost envoit sa-l intrerupa pentr a lua o gura mare de aer. -Wow! Asta a fost tare, a zis ranjind, apoi a sarutat-o scurt pe frunte. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Working | |
| |
|
| |
| Working | |
|