| Putina relaxare | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:40 am | |
| Blitul de la aparat parca il orbise, dar incepu sa rada. S-a uitat la teea care butona aparatul, apoi a vazut cum i s-a luminat fata. S-a dus langa ea pentru a vedea poza. -Aha, a zis. Haide sa mai facem una, dar de data asta fac eu poza, okay? | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:42 am | |
| - Bine, daca asa vrei... ! Ii inmana aparatul si se aseza din noul langa el, punandu-si capul pe umarul lui. Astepta ca Jay sa faca poza si intre timp ii urmarea atentra fiecare actiune. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:53 am | |
| Lua aparatul de la fata, il studie putin, apoi il iridca in sus cu mana stanga. Teea isi puse capul pe umarul lui. Apasa pe butoul care facea poza, apoi lumina de la blit le intra in ochi. -Gata. Hai sa vedem. A apasat pe butonul care ii ducea la poze. -Asta-s eu? intreba amuzat la culme e poza pe care o facuse. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:55 am | |
| - Nu, e bunicu, chicoti ea. Cand baiatul dadu la poza, Teea o studie atenta si zambi scurt. - Imi place! Suntem fotogenici, incepu ea sa ranjeasca. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 6:04 am | |
| -Aish! Nu-mi place cum am iesit. Dar daca tie iti place, atunci si mie imi place, a ranjit. S-a mai uitat cateva clipe la poze, apoi a intrebat-o: -Si acum? Ce facem? | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 6:07 am | |
| - Mie imi place, ai iesit bine, il contrazise imediat. Cand auzi intrebarea, cazu putin pe ganduri, dar momentan nu ii veni nici o idee prea buna. - Nu stiu... tu ce-ai vrea? " Mie oricum imi convine oriunde, oriunde sunt cu tine...! " Isi continua aceasta ideea in gand. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 6:17 am | |
| -Aaa... facu ganditor. Haide la discoteca. Vreau sa dansez. Ce zici? De fapt nici nu mai avea rost sa o intrebe ca ii stia raspunsul, dar o fcuse din politete. Abia astepta sa ajunga la discoteca, sa auda muzica si sa simta muzica. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 6:19 am | |
| - Normal ca vreau, mai intrebi? Chicoti ea, nerabdatoare sa ajunga acolo. Isi lua rucsacul de pe canapea si o lua deja inainte, topaind usor, semn ca era incantata. Acea zi avea sa fie una dintre cele mai frumoase din viata ei. In sfarsit se simtea o fata normala, de 17 ani, ce facea lucruri normale. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:18 pm | |
| Zambi usor, apoi o lua incet in urma ei. Isi baga mainile in buzunar si dadea usor din cap, fredonand din nou cantec. Teea era incantata de-a dreptul. De cand visase la o asemenea zi, fara griji si probleme... -Asteapta-ma, i-a strigat lui Teea. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:20 pm | |
| Teea ii auzi vocea si atunci se opri brusc in loc. Isi intoarse privirea spre el, zambind usor jenata. - Scuze, te astept. Ramase in loc pana ce baiatul o ajunse din urma, apoi incepu sa mearga iar, de data asta mai incet, ca Jay sa nu ramana in urma. Curand ajunsera si la discoteca, fiindca toate locurile mai distractive erau prin aceasi zona pe statie. Acolo, spre deosebire de sala de karaoke, era destula lume, iar muzica se auzea foarte tare. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:37 pm | |
| Cand a ajuns in dreptul ei, i-a zambit. Au mers incet unul langa celalalt pana cand au ajuns la discoteca. Acolo era mult mai multa lume decat la kaaroke. -Wow! Asta da viata! a strigat cat a putut pentru ca Teea sa-l poata auzi. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:39 pm | |
| - Exact! Il aproba ea, zambind larg. Se uita prin jurul ei. Observa barul, apoi ringul de dans unde era multa lume. - Deci, mergem sa dansam sau mai intai bem ceva? Incepu sa strige la el, fiindca daca ar fi vorbit normal nu se auzea deloc din cauza muzicii. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:46 pm | |
| -Let's dance!!! a strigat, apoi a luat-o pe Teea de mana si au mers spre ringul de dans. Jay a inceput sa se miste pe ritmurile muzicii, privind-o zambind pe Teea. Stia ca ziua aceea avea sa fie cea mia frumoasa zi din viata sa. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Lun Iun 28, 2010 5:48 pm | |
| Teea zambi vesela, oricum si ea voia sa danseze, nu sa stea la bar. Cand ajunsera pe ringul de dans Jay incepuse deja sa danseze, iar ea il privi cateva clipe, impresionata de miscarile sale. In cele din urma incepu si ea sa se miste pe ritmul muzicii, langa baiat. Zambetul i se mari si incerca sa se bucure de fiecare moment petrecut cu baiatul. Numai avusese de mult parte de asa multa distractie. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Mier Iun 30, 2010 6:59 pm | |
| O privi lung pe Teea, apoi o trase de mana spre ringul de dans. Abia atunci si-a dat seama ca muzica nu prea era pe gustul lui, dar o signura zi avea si vroia sa o petreaca. Se misca de colo solo, zambind si savurand momentul. Intr-adevar, urma sa aioba o zi de neuitat. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Mier Iun 30, 2010 7:03 pm | |
| Teea continua si ea sa danseze, destul de bine. Din cand in cand isi intorcea privirea spre baiat si atunci ii zambea larg. Desi nici ei nu prea ii placea melodia care era in acel moment, continua sa danseze, dorind sa profite de aceasta ocazie si sa se distreze. | |
|
| |
Park Jae-Song
| Subiect: Re: Putina relaxare Mier Iun 30, 2010 7:46 pm | |
| Incetul cu incetul a pierdut notiunea timpului. Simtea muzica in vene si asta era tot ce conta pentru el. Se misca de colo-colo, dar dupa ceva timp a simtit ca nu mai poate. I-a strigat lui Teea ca merge pana la bar sa-si ia ceva de baut. Ajuns acolo, i-a cerut barmanului o tequila. In viata lui nu mia abuse asa ceva, dar atunci simti nevoia. | |
|
| |
Teea Miyamoto Admin
| Subiect: Re: Putina relaxare Joi Iul 01, 2010 1:16 am | |
| Cand s-a oprit, Teea a facut si ea acelasi lucru, desi numai apucase sa-i spuna lui Jay ca vine cu el. Se strecura prin multime si iesi cam greu din ea, iar in cele din urma aparu la bar. Cand il vazu pe baiat stand pe un scaun, veni pe la spatele lui si ii acoperii usor ochii cu palmele ei. - Ghici cine e, spuse, schimbandu-si putin vocea. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Putina relaxare | |
| |
|
| |
| Putina relaxare | |
|