Future Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Future Life

Life in the future~

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Welcome in the future!
Bine ati venit in viitor! Ne aflam in anii 3000, asa ca aveti grija, paziti-va spatele, caci extraterestrii sunt peste tot, iar unii dintre ei urasc specia umana! Nimic numai este ca inainte, iar rasa umana se lupta de mult timp pentru a-si readuce mult iubita planeta natala la viata, iar momentan casele lor sunt statile din spatiu.
Afilieri
Hole in My Soul. 2akkyfq
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Parteneri
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hole in My Soul.

In jos 
AutorMesaj
Tonya S.

Tonya S.

Data de inscriere : 27/06/2010

Hole in My Soul. Empty
MesajSubiect: Hole in My Soul.   Hole in My Soul. Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 4:55 am

Se aşeză pe pat , întinsă , frecându-se puţin la ochii , simţindu-se ca de obicei singură. Privi tavanul , prin minte trecându-i tot felul de clipe fericite , închise ochii , continuând să îşi amintească...dar îi deschise dintr-o dată tresărind , ridicându-se în şezut , îşi amintise nişte lucruri nu tocmai plăcute.
-Ştiam eu că niciodată nu am noroc la nimic. spuse şi se trânti pe spate.
Îşi trecu' mâna prin păr , întorcându-se pe o parte , privindu-şi chitara amintindu-şi că era de la tatăl său.
Presupunea că nimeni nu ştia ce gen de tipă era , mulţi spuneau că este o simplă fată , ceea ce era bine , şi o făcea să se simtă normală.
Sus In jos

Hole in My Soul.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Future Life :: Statia 0.45 :: Dormitoare-
Mergi direct la: