Welcome in the future! | Bine ati venit in viitor!
Ne aflam in anii 3000, asa ca aveti grija, paziti-va spatele, caci extraterestrii sunt peste tot, iar unii dintre ei urasc specia umana!
Nimic numai este ca inainte, iar rasa umana se lupta de mult timp pentru a-si readuce mult iubita planeta natala la viata, iar momentan casele lor sunt statile din spatiu.
|
Afilieri |
|
Parteneri | |
|
| Evolution sucks | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ayabito Yuito
| Subiect: Evolution sucks Lun Iun 28, 2010 3:05 am | |
| Mi-am deschis adormit ochii, m-am frecat usor la fiecare si am privit confuz tavanul. Ma ridic in fund privind prin camera.Tot aici sunt?zic dezamagit, sperasem ca toata prostia asta cu nava si razboiul sa fi fost doar un vis, defapt un cosmar. Din pacate asta credeam in fiecare dimineata si pana la urma este adevarat. Totul este un cosmar, cel mai oribil cosmar ce-l poate avea o persoana. Ma rog, daca eu ma pot numi persoana.M-am intins lenes de la mijloc in sus apoi m-am scarpinat in cap.Daca tot traiesc un cosmar macar sa-l traiesc treaz!am zis si m-am ridicat in pat. Am cascat puternic apoi mi-am tarat picioarele pana in dreptul usii de la baie. La cat de adormit eram uitasem ca usa era inchisa si am intrat cu capul in ea. Care dracu a inchis usa?am zis in timp ce-mi frecam fruntea si apasam pe clanta. Am intra in baie cascand si m-am dus direct la oglinda. M-am privit o clipa si am rasuflat usurat.Inca is om!mi-am zis apoi m-am spalat pe fata, pe dinti si m-am si usurat. Am iesit din baie mult mai treaz decat intrasesi. Am lasat usa deschisa si m-am dus la sifonier. Eram imbracat intr-o pereche de pantaloni trei sferturi, de trening. Ma scarpinam in cap uitandu-ma ca mata in calendar, nestiind cu ce sa ma imbrac. | |
| | | Miyabi Yuuji
| Subiect: Re: Evolution sucks Lun Iun 28, 2010 3:18 am | |
| In sfarsit . Inca o zi de lucru abundent , sau ma rog ... pentru mine . Ce mai zi , tot ce doream acum e sa ma relaxez in camera mea . Am iesit din cabinet , punandu-mi halatul cel alb in cuier si stangand lumina , i-am facut semn lui Flipp sa iasa primul , apoi l-am urmat , incuind usa cabinetului . M-am uitat in stanga si in dreapta , incercand sa dau de drumul spre camera mea . Firar , care naiba e coridorul corect ?! Flipp , ajutor ? mormai , ducandu-mi o mana la ceafa si uitandu-ma intrebator , privind micutul robot cat un pumn , ce tot zbura pe langa umarul meu drept . Ei , Flipp ? mai intreb odata , subinteles . Flipp se uita in stanga si in dreapta , incercand sa gaseasca coridorul bun . O luase inainte pe unul , incepand sa-l urmez cu pasi marunti . Pe aici , Yuuji , pe aici !! exclama el , continuand sa se zbantuie in zbor , aratandu-mi drumul . Se opri brusc in fata unei usi , invartinduse de cateva ori in fata ei si asteptandu-ma si pe mine . Ajuns langa el , am privit pe perete langa usa , observand iar acel panou cu butonase . La naiba ! soptesc cat pentru mine , insa nu era nevoie s ama bag eu in ele , Flipp deja apasase unul , deschizanduse larg usa . Am facut un pas in camera , privind curios in jur si dandu-mi imediat seama ca nu e camera , abia de-l observasem si pe tip . L-am tintit cu privirea pe Flipp , destul de morocanos . Flipp , ai gresit camera ! Trebuie sa te reprogramez din nou ... ?! | |
| | | Ayabito Yuito
| Subiect: Re: Evolution sucks Lun Iun 28, 2010 3:37 am | |
| Continuam sa ma uit la sifonier nestiind ce naiba sa-mi aleg de imbracat. Am inceput sa scot la nimereala niste haine din dulap aruncandu-le mai apoi prin camera caci nu-mi convenea nimic. Se parea ca eram cam morocanos in aceasta dimineata, nu aveam chef de nimeni si nimic si nimica nu-mi convenea. Am inceput sa injur de nebun continuand sa-mi arunc hainele prin camera. Ce naiba? Astea is haine? Cred ca eram beat sau drogat cand mi le-am cumparat. Sau cine stie, poate am efecte secundare de la experiment. Am hotarat sa nu ma mai schimb, ce naiba, pantalonii astia erau curati. Am sarit in pat, pe spate incepand sa privesc plictisit tavanul. Aud deodata ca mi se deschide usa. Ma ridic in fund privind ciudat chestiune aia care zbura pe la usa. Asta ce naiba mai e? Un experiment esuat sau ce? Ma intrebam singur fara sa gasesc un raspuns. Am auzit apoi o voce groasa, a unui barbat. Mi-am coborat privirea si am tresarit cand l-am vazut. Is chior sau ce? E deja in camera mea si nici nu l-am observat. Defapt... ia stai! El ce naiba cauta la mine in camera? Nu prea asteptam musfiri. Mda... salut si tie!zic ironic.Vrei si ceva de baut? O cafeluta?Poate chiar o tigara la ea?ii zic pe acelasi ton, asezandu-ma turceste. | |
| | | Miyabi Yuuji
| Subiect: Re: Evolution sucks Lun Iun 28, 2010 3:48 am | |
| Am privit atent prin jur , uitandu-ma pe jos , stramband din nas la vazul hainelor tocmai aruncate aiurea . L-am tintit pe tip cu privirea , oarecum curios . Ce naiba ? Clar i-ar trebuii niste ochleari , sau in cazul de fata ... o carte cu bunele maniere . Imi dau ochii peste cap , ciufulindu-mi putin parul , destul de aerian . A mai spus ceva dupa salut si tie ? Banuiesc ca ... dar de scurta durata memorie mai am . Incerc oarecum sa-mi amintesc toata replica tipului , cand deodata Flipp incepe sa se invarta in jurul capului meu , alertat . Flipp ,stai , stai , ma ametesti ! mormai destul de iritat , fluturandu-mi o mana in fata incercand sa scap de el , ca si de o musca . Cafea , Yuuji , cafea ! repeta de cateva ori , aceeasi fraza , incepand chiar sa ma enerveze . Stai , tu incerci sa-mi spui ceva , idiot sunt azi . Ma mustru de unul singur in cand , pirivindu-l cu coada ochiului pe baiatul de pe pat . Cafea ... ? Mi-ar prinde sigur bine una in momentul de fata . raspund intr-un sfarsit la intrebarea lui , observand cum micul robotel isi schimbase directia , incepand de acum sa se roteasca in jurul tanarului si repetand ca eu nu fumez . Flipp , oprestete , sez ... jos , sez sau nu te mai primesc in camera ! murmur catre robotel , incercand sa-l fac sa se opreasca , poate il enervam si mai rau pe tip , numai de un alt razboi mai aveam chef acum . | |
| | | Ayabito Yuito
| Subiect: Re: Evolution sucks Lun Iun 28, 2010 4:52 pm | |
| Il priveam cu capul lasat intr-o parte dupa ce am terminat de vorbit. Tare as fi vrut sa stiu la ce se gandea si de ce naiba nu-si cerea scuze ca intrase in camera mea. Se credea la el acasa sau ce naiba?Cand aratarea aia numita robotel a inceput sa se tot invarte in jurul capului sau ma abtineam cu greu sa nu incep sa rad. Era asa de amuzant baiatul cand incerca sa tot scape de el. Cand mi-a raspuns la intrebare am ridicat o spranceana. El chiar nu intelesese ca am fost ironic? Nu pricepuse ca acea intrebare nu o pusesesi ca sa primesc un raspuns? Inainte sa apuc sa-i spun baiatului ceva aratarea de metal incepe sa se invarta in jurul capului meu. Ma aptineam cu greu sa nu-l izbesc cu putina electricitate si sa-l distrug pe veci. Am tras adanc aer in piept. Daca nu iti iei robotul de pe mine ti-l omor!zic enervat dar totusi cu un zambet pe buze. Si sa stii ca nu-ti ofeream cafea! Eram doar ironic! Era chiar asa de greu sa-ti dai seama?i-am zis rece dar pastrandu-mi zambetul pe buze. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Evolution sucks | |
| |
| | | | Evolution sucks | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |