Future Life
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Future Life

Life in the future~

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Welcome in the future!
Bine ati venit in viitor! Ne aflam in anii 3000, asa ca aveti grija, paziti-va spatele, caci extraterestrii sunt peste tot, iar unii dintre ei urasc specia umana! Nimic numai este ca inainte, iar rasa umana se lupta de mult timp pentru a-si readuce mult iubita planeta natala la viata, iar momentan casele lor sunt statile din spatiu.
Afilieri
Room number 6 , please , keep silent 2akkyfq
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Parteneri
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Room number 6 , please , keep silent

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

Data de inscriere : 27/06/2010

Room number 6 , please , keep silent Empty
MesajSubiect: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeDum Iun 27, 2010 11:22 pm

Mi-am dus alene mainile peste ochi , frecandu-ma usor si dezmeticindu-ma putin . Mi-am dat cateva suvite din par ce ma deranjau si m-am ridicat in fund , privind prin camera . Negru , este singurul lucru ce l-as putea spune . Mereu parea sa fienoapte aici , m-am asezat la marginea patului , parca cautand ceva prin jur .
- Flipp ? mormai destul de somnoros un nume parca de catel , asteptandu-ma ca dintr-o parte de undeva sa apara robotelul meu . O mica masinarie ce seamana cu o minge , avand niste aripiare . Poate este numai metal pentru mine , dar pentru mine era mana mea dreapta in toate . Flipp ! repet din nou numele acestuia , insa mai puternic . Deodata de pe un raft dintr-un colt a camerei incepu' a zbura micutul , parand la fel de ametit ca mine . Se invarti de cateva ori in fata mea , dandu-mi seama unde se afla acesta dupa micile luminite pe post de ochi .
- Aici , Yuuji , acum , acum ... ce s-a intamplat ?! intreba micutul pe un ton parca de copil mic , oprinduse brusc in fata mea .
- Lumina , Flipp . murmur eu , schitand un zambet si uitandu-ma prin jur . Flipp se invarti in zbor pana langa usa , apasand un buton ce greu era sa-l deosebesti de restul ce se aflau pe langa . Multumesc , Flipp . ma ridic de pe pat , intinzandu-ma precum o mâţă lenesa , gandindu-ma la ce voi face astazi , avand zi libera .
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeDum Iun 27, 2010 11:49 pm

Teea fusese trimisa de la spital pentru a-l anunta ceva pe Yuuji, unul dintre doctori. Dupa ce se chinui sa-i gaseasca dormitorul, dadu de el pana la urma.
Satia era foarte mare si camere cu miile, asa ca te puteai pierde usor pe acolo, dar Teea avusese noroc de data asta.
Ajunsa in dreptul usii, apasa pe-un buton ce semana cu soneria. O lasa sa sune putin, apoi astepta sa i se deschida.
Sus In jos
https://future-life.forumgratuit.ro
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:00 am

Mi-am dus o mana la ceafa , indreptandu-mi privirea spre usa . Banuiesc ca am inceput bine , abia ma dau jos din pat si deja musafiri . Am dat usor din cap , atingandu-l usor cu varful degetului aratator pe Flipp , indicandu0i din privire sa deschida usa . Se invarti odata in jurul meu , ducanduse fulger langa usa . Apasa pe unul dintre butoane , deschizand usa si revenind langa mine .
- Mersi , Flipp . ii multumesc micutului , privindu-l . Bine ca macar el imi cunoastea camera mai bine decat origine , pana si eu ma panicam uneori cu atatea butoane . Am privit-o pe fata , parandu-mi destul de cunoscuta . Ah , da , te pot ajuta cu ceva ?!
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:06 am

- Buna ziua domnule doctor! Spuse Teea, dorind sa schiteze un zambet, dar nu reusea, situatia nu prea-i permitea.
- Sunteti chemat la spital, avem cativa pacienti ce au nevoie de operatii si nu prea sunt doctori care lucreaza acum, asa ca am fost trimisa sa va chem.
Nu se astepta la o reactie prea frumoasa, caci stia cum e sa fi trimis la serviciu in ziua libera.
Sus In jos
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:12 am

Mi-am dus o mana la ceafa , oftand scurt , dar citinduse pe chipul meu destul de bine cum ma abtineam sa nu fac o scena . Am inchis ochii pentru un timp , ducandu-mi o mana peste frunte si calmandu-ma . M-am apropiat cu cativa pasi de tanara , incercand sa schitesz un zambet .
- Puteam sa jur ca am lasat un inlocuitor care sa-mi tina locul azi ... mormai , curios de reactiile tinerei . Totusi , era ziua mea libera si intradevar , lasasem pe cineva in locul meu . Adevarat , inlocuitorul meu facea parte din tineret , sau marog , isi permitea oarecum pauza . Insa nu credeam ca nu-si va face aparatia deloc la lucru .
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:15 am

- Imi pare rau sa va anunt dar... nimeni nu l-a vazut azi. Este urgent, trebuia sa veniti!
Teea numai rabda mult, stia ca multi oameni erau aproape pe moarte. In graba, il apuca de maneca si-l trase afara din camera.
- Va rog, trebuie sa veniti!
Sus In jos
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:18 am

- Weh ... mormai , tresarind usor si incercand sa ma opun . Observandu-ma pe hol , mi-am dus o mana la ceafa privind in stanga si in dreapta . I-am facut semn lu Flipp sa ma urmeze , inchizand usa dupa el . Am rasuflat scurt si adanc , ducandu-mi mainile in buzunar si pasind catre culoarul medical , facandu-i cu mana tinerei sa vina , luandui-o astfel inainte .
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:21 am

Teea ofta usurata ca acesta accepta pana la urma. Stia ca gestul ei nu fusese prea frumos, insa fusese necesar in acelasi timp.
Grabi pasul si il ajunse din urma pe baiat. Pana la urma ajunsera la cabinetul medical, iar pe un pat era intins un pacient, ce tocmai isi rupsese mana.
- Cred ca e prima persoana de care trebuie sa va ocupati...!
Sus In jos
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:30 am

Am intrat in cabinet , privindu-l pe pacient . Mi-am luat halatul din cuier si m-am apropiat de acesta . Am zambit optimist , incercand sa destind putin atmosfera , astfel dorind ai tine moralitatea sus pacientului .
- Um ... nu-ti stiu inca numele , dar oricum , cauta-mi te rog doua atele si niste bandaje . o privesc pe fata , dandu-mi deaodata seama ca nici nu o cunoastem deloc . Mi-am tintit apoi pacientul cu privirea , luandu-i usor bratul si dandu-i haina jos , analizand scurt locul cu pricina . Asteptam ca asistenta sa-mi aduca cele necesare , nu aveam de gand sa incerc sa ii corectez pozitia oaselor fara cele cerute , ar fi suferit si mai mult , asteptand sa caut cele necesare .
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 12:32 am

- Teea, se prezenta ea la foc automat. Vi le aduc imediat!
Fata, fara sa mai stea pe ganduri, cauta tot ce ii ceruse doctorul intr-o sertar. Scoase materialele imediat si i le aseza pe masuta de langa patul pacientului.
- Aici sunt lucrurile de care aveti nevoie.
Sus In jos
Miyabi Yuuji

Miyabi Yuuji

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 2:38 am

- Multumesc Teea . ii multumesc tinerei , pregatindu-ma sa-i refac directia osului bratului . Pana ce fata imi gasise cele cerute eu deja il calmasem si-i spusem ca v-a simti o durere doar trecatoare , desi mare , doar cat ii refaceam osul . Bine ca nu ceruse operatie deocamdata acest lucru , chiar nu eram in stare dupa restul zilelelor . I-am facut semn pacientului sa tina strans de haina lui , in putin timp , eu miscandu-mi rapid mainile si i-am indoit bratul , incat osul sa fie fixat . Am luat cele doua atele , pozitionand zona rupta intre ele si incepand sa o bandajez . Era ceva pe moment , in plus , nici nu era domeniul meu .
Sus In jos
Teea Miyamoto
Admin
Teea Miyamoto

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 4:13 am

Teea il privi atenta cum isi facea treaba. La inceput crezuse ca e ceva grav, dar mai erau niste pacienti. Se aseza pe un scaun si il privi pe omul cu mana rupta, apoi pe doctor, dar pana la urma privirea i se indrepta spre fereastra, unde bineinteles, era aceeasi privire ca deobicei, stele, planete si lucruri de genu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Room number 6 , please , keep silent   Room number 6 , please , keep silent Icon_minitime

Sus In jos

Room number 6 , please , keep silent
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Room nr 9

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Future Life :: Statia 0.45 :: Dormitoare-
Mergi direct la: